Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ, στην προσπάθεια του να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό των σεισμοπαθών της Σάμου αυτές τις δύσκολες στιγμές, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης που θα φροντίσει να σταλούν στο νησί.

Έχοντας τη διάθεση να συμβάλλουμε και εμείς στην ανακούφιση των πληγέντων, καλούμε όσους επιθυμούν, πολίτες, επιχειρήσεις, εταιρίες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.
Κατόπιν επικοινωνίας με τον Δήμαρχο Σάμου συγκεντρώνουμε DEPON σιρόπι, DEPON χάπια, βαμβάκι, σερβιέτες, BETADINE, υποσέντονα, πάνες ενηλίκων, πάνες παιδικές, μωρομάντηλα, ασπιρίνες, ταινίες και μηχάνημα για τον έλεγχο σαγχάρου.
Στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή, στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη».
Πίσω απ της κάμερες που έφυγαν υπάρχει πόνος και θλίψη.
Εκατοντάδες σπίτια και πολυκατοικίες γκρεμισμένες,εκατοντάδες κόσμος σε γήπεδα αλάνες και δρόμους .
Είναι χρέος όλων μας να σταθούμε στο πλευρό τους, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και να κρατήσουμε ζωντανό και άσβεστο το πνεύμα της αλληλεγγύης σε αυτό το ακριτικό νησί. Περιμένουν την αγάπη όλων μας, ας μη τους γυρίσουμε την πλάτη…
Στηρίξτε τον αγώνα μας!
Λόγω περιοριστικών μέτρων τα γραφεία μας παραμένουν κλειστά. Η συγκέντρωση θα γίνεται κατόπιν επικοινωνίας και έως την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2020.
ΠΕΙΡΑΙΑΣ 6981818969 (Κοκονέζη Δήμητρα)
ΑΘΗΝΑ 6943616815 (Μπούμπα Ανδριάννα)
Share: