Δελτίο Τύπου τη Feel Safe Insurance για την ημερίδα «Drive Safe».
Ολοκληρώθηκε στις 13-12-2017, στο Airotel Stratoς Vassilikos η ημερίδα “Drive Safe” που συνδιοργάνωσε η Feel Safe Insurance με το εξειδικευμένο portal αυτοκίνητου www.autogreeknews.gr με θέμα την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων .
Παρουσία συνεργατών , φίλων και ανθρώπων της Ασφαλιστικής Αγοράς , η κυρία Στέλλα Ζουλινάκη ,εκπρόσωπος της Feel Safe ,αναφέρθηκε στους βασικούς παράγοντες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων καθώς και στα στατιστικά στοιχεία των τελευταίων ετών. Προβλήθηκαν ειδικά βίντεο για την ευαισθητοποίηση του κοινού, ενώ μεταφέροντας το βασικό μήνυμα της εκδήλωσης :«οδηγείτε με ασφάλεια» τόνισε ότι κάνεις δεν πρέπει να εφησυχάζει όσο υπάρχουν «άδικοι» θάνατοι και τραυματισμοί στους δρόμους!
Εν συνεχεία διάβασε τον χαιρετισμό του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κύριου Τζανέτου Φιλιππάκου , ο οποίος με ιδιαίτερη ευαισθησία τόνισε στην επιστολή του ότι η μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και η βελτίωση της οδικής ασφάλειας αποτελεί πρωταρχικό στόχο του Υπουργείου και της Ελληνικής Αστυνομίας!
Την σκυτάλη στο βήμα ,ανέλαβε ο κύριος Γιώργος Ελευθεράκης ,Αστυνομικός Διευθυντής, Διευθυντής Διεύθυνσης Τροχαίας /ΑΕΑ.
Ο κύριος Ελευθεράκης πληροφόρησε το κοινό για τα μέτρα που λαμβάνει η Πολιτεία και η Τροχαία για την πρόληψη των ατυχημάτων αλλά και την καλλιέργεια κυκλοφοριακής παιδείας.
Αμέσως μετά ,η κυρία Κοκονέζη Δημόπουλου Δήμητρα , εθελόντρια και νομικός συμπαραστάτης του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης & Συμπαράστασης Ανήλικων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, αναφέρθηκε στις σημαντικές δράσεις του συλλόγου.
Ενώ ευαισθητοποίησε με το μήνυμα της :« ότι κάνεις δεν πιστεύει ότι θα του τύχει μέχρι να του συμβεί…»
Στην ενότητα του www. autogreeknews.gr , ακούστηκαν χρήσιμες πληροφορίες για την ασφάλεια των οχημάτων καθώς και τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου στην οικονομία και το περιβάλλον.
Η βραδιά έκλεισε συγκινητικά με την παράδοση πλαστικών καπακιών ,τα οποία είχαν συλλεχτεί ειδικά για την ημερίδα από την Feel Safe και τους εθελοντές της ομάδας κοινωνικής δράσης Hopeaholics ,στον Σύλλογο « ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ» για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου.