Στις 22 Δεκεμβρίου 2015  η μικρή μας Ιωάννα παρέλαβε το νεο της αμαξίδιο. Σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ», συγκεντρώνοντας τόνους πλαστικών καπακιών για αυτό  το αμαξίδιο. Συγχαρητήρια στην δασκάλα της μικρής η οποία μας ενημέρωσε για την περίπτωση και στους γονείς της για την προσπάθεια που κάνουν!!

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

 Μέσα απο πολύ αγώνα, δυσκολίες και πιέσεις το τέταρτο αμαξίδιο που προσπαθούσαμε απο τον περασμένο Μάιο παραδόθηκε στη μικρή Ιωάννα. Οι οικονομικές συγκυρίες καθυστέρησαν κατα πολύ τη παράδοση του με αποτέλεσμα να μην έχει δοθεί μερική λύση στο πρόβλημα της μικρής εννιάχρονης. Το χαμόγελο όμως ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο της όταν πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων κατέφθασε ένα μεγάλο δώρο, το “μέσο” που την έκανε να αυτονομηθεί και να μπορεί να κινείται αποτελεσματικά μόνη της. Η εξαιρετική συνεργασία του ειδικού συμβούλου και του Συλλόγου Πρόληψης και Αντιμετώπισης Ανήλικων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων έφεραν ουσιαστικό αποτέλεσμα στο πρόβλημα του παιδιού. Ενώ οι μεγάλες ποσότητες πωμάτων που κατάφερε ο Σύλλογος μας να συγκεντρώσει σε συνεργασία με πολλούς φορείς βοήθησαν στην ελάφρυνση του συνολικού ποσού του αμαξιδίου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να αναφερθούν στη δασκάλα της μικρής αλλά και μέλος του Συλλόγου μας, κα Πανταζή Βασιλική, η οποία εξάντλησε όλες τις προσπάθειες στο να ασκήσει πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση, για να δώσει λύση στο πρόβλημα της μικρής απο τη πρώτη στιγμή εως και τη παράδοση του αμαξιδίου.
Μπορεί το τέταρτο αμαξίδιο να παραδόθηκε και το πέμπτο απο τη συγκέντρωση πωμάτων να είναι κοντά, όμως θα πρέπει να αναφερθεί οτι αναγνωρίζοντας τη προσπάθεια και την αξία της δράσης μας η οικογένεια της κας Μαρίας Μπιτζιλαίου παρέδωσε στον Σύλλογο μας ενα ακόμη αμαξίδιο σε καλή κατάσταση το οποίο αφού επιδιορθώθηκε, δόθηκε απο μεριάς μας στη Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου
Όλοι μαζί καταφέραμε να ζωγραφίσουμε περισσότερα χαμόγελα αυτά τα Χριστούγεννα…και γι’αυτό είμαστε υπερήφανοι.
12391016_938419756193562_335818641690692315_n
Share: