Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας!

Εδώ και αρκετό καιρό, ο σύλλογος δέχτηκε ένα μήνυμα στο facebook. Το μήνυμα αναφερόταν σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που έγινε στην Μυτιλήνη…. Δεν θέλουμε αυτήν την στιγμή να αναφέρουμε όλο το γεγονός. Το θέμα είναι πως ένας έφηβος, παρασύρθηκε από οδηγό και οι συνέπειες ήταν  και είναι τραγικές…. Το καλό στην υπόθεση αυτή είναι πως το παιδί έζησε, το περιβάλλει πολλή αγάπη από την οικογένειά του, οι οποίοι το στηρίζουν και το βοηθούν με όσες δυνάμεις έχουν.

Το κακό στην όλη ιστορία, και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό, είναι πως το παλικάρι μας, μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα… Δυστυχώς στο κέντρο αυτό, του δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα στο κεφάλι, που είχε ως αποτέλεσμα την εν δεκάμηνη παραμονή του στο νοσοκομείο!!! Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφραστεί αυτό που βίωσε η οικογένεια… ειλικρινά….

Πριν ένα -περίπου-  μήνα, επιτέλους καταφέραμε να δώσουμε στο παλικάρι  ότι ακριβώς χρειάζεται έτσι ώστε να είναι όσον το δυνατόν καλλίτερα τα πράγματα για εκείνον και την μητέρα του Μαρία, που στέκεται στο πλευρό του μέρα – νύχτα!

Δεν θα θέλαμε να δώσουμε περισσότερα στοιχεία για την οικογένεια, πιστεύουμε πως όλοι καταλαβαίνετε τους λόγους….

Η μητέρα του παλικαριού μας, η Κυρία Μαρία, εδώ και ένα περίπου χρόνο, αν θυμάμαι καλά, έχει ενεργοποιήσει σχεδόν όλη την Μυτιλήνη, και μας στέλνει διαρκώς καπάκια….. υπερβολικά πολλά καπάκια…. και όλο αυτό το συντονίζει από την Λάρισα, μιας και ενοικιάστηκε σπίτι, και υπάρχει ολόκληρη ομάδα εθελοντών, ιατρών και φίλων από την Λάρισα, που βοηθάει στην αποκατάσταση του παλικαριού μας.

Πιστεύω πώς η όλη μας συνεργασία μέχρι τώρα ήταν άψογη… ίσως εγώ να την ταλαιπώρησα λίγο, με ότι αφορά την παραλαβή των καπακιών. Να σας ενημερώσουμε εδώ πως το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων δόθηκαν από τον ασφαλιστικό φορέα του παιδιού και η προκαταβολή από τον σύλλογο, χάρη σε όλους εσάς, και ειδικότερα στα παιδιά μας, από όλα τα σχολεία της Ελλάδος, που συνεχίζουν με πάθος να συγκεντρώνουν καπάκια! Όπως βλέπετε η όλη προσπάθεια αποδίδει βοήθεια και μάλιστα σημαντική!

Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κύριο Φαίδρο Παναγόπουλο!!! Πραγματικά, χωρίς την βοήθειά του, τις γνώσεις του, τις επισκέψεις του στην Λάρισα, ίσως να μην το είχαμε καταφέρει όλο αυτό! Φαίδρο, είσαι ένα από τα καλλίτερα άτομα που έχω γνωρίσει! Δεν έχω λόγια! Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!!!

Να ευχαριστήσουμε πολύ  την Βίκυ Βασιλείου, η οποία εκτός ότι στηρίζει την οικογένεια καθημερινά, ήταν και η φίλη που επικοινώνησε μαζί μας και μας πληροφόρησε για την κατάσταση του παλικαριού μας! Βίκυ μου, ένα ευχαριστώ μόνο δεν αρκεί…έκανες ένα μεγάλο καλό… σε ευχαριστούμε που μας έδωσες την δυνατότητα να βοηθήσουμε αυτό το παλικάρι…

Ενημερώνω, την Κυρία Μαρία από την ιστοσελίδα μας, από το facebook και φυσικά θα της τηλεφωνήσω αμέσως μόλις κλείσω αυτό το άρθρο, πως ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ χρειαστεί για το παλικάρι μας, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και ο σύλλογος θα είμαστε δίπλα της!

Μαρία μου, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σύντομα να γίνουν όλα όπως και πριν. Έχε πίστη και θα γίνουν!

Ευχόμαστε, όλα τα μέλη του συλλόγου, να έχετε καλές γιορτές, με υγεία, υπομονή, επιμονή και πίστη! Είμαστε κοντά σας για ότι θελήσετε!

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!

IMG_2729

IMG_2731

m_2724

Share: