Το καρότσι παραδόθηκε στον 26χρονο Στέργιο Κουφάκη, που πάσχει από τετραπληγία

Σήμερα στο Κέντρο “ΕΛΠΙΔΑ”, παραδόθηκε το πρώτο αναπηρικό αμαξίδιο από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανήλικων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, μέσω του μέλους-οργανωτή για τα Δωδεκάνησα κ Καμίτση Γεώργιου, έπειτα από την συλλογή πλαστικών καπακιών που γίνεται στο χώρο του Κέντρου. Το καρότσι παραδόθηκε στον 26χρονο Στέργιο Κουφάκη, που πάσχει από τετραπληγία.

Παρόντες ήταν: ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ Χατζημάρκος Γεώργιος, ο βουλευτής Δωδ/σου κ Υψηλάντης Βασίλης, ο κ Ιωάννης Πάππου Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, η κα Γιασιράνη Χαρούλα Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και η κα Κρεμαστινού Λίτσα Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Ροδίων.

Το Κέντρο “ΕΛΠΙΔΑ” θέλει να ευχαριστήσει καταρχήν τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανήλικων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ Κωνσταντάρα Ταξιάρχη καθώς και την κα Βιβή Βάγγαλη για την άψογη συνεργασία μας, τον κ Καμίτση Γεώργιο που παρέδωσε το καρότσι εκ μέρος του Συλλόγου, αλλά κυρίως όλο τον κόσμο που συνέβαλλε στην προσπάθειά μας αυτή συγκεντρώνοντας πλαστικά καπάκια.

Πηγή : http://www.rodiaki.gr

24

23

22

21

20

20

19

18

16 12

3

7

9

11

Share: