Φίλοι μας,

Σήμερα, ημέρα Δευτέρα  14 Ιουλίου 2014, δόθηκε το πρώτο ειδικευμένο αμαξίδιο στην οικογένεια της Κυρίας Ρούλας Παντελιού για τις ανάγκες του γιού της Σπύρου.

Η συγκίνηση είναι μεγάλη, γιατί η Κυρία Ρούλα, εκτός του ότι είναι μια καταπληκτική μητέρα που πραγματικά έχει σταθεί και στέκεται δίπλα στο παιδί της όσο δεν πάει ο ανθρώπινος νους, είναι και μία απίστευτα δοτική  και μοναδική γυναίκα!

Δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια αυτό που έχουμε εισπράξει, όλον αυτόν τον καιρό από την συμπεριφορά και τον τρόπο της μέχρι να δοθεί στον Αξιαγάπητο Σπύρο το συγκεκριμένο αμαξίδιο!

Να ευχαριστήσω θερμά, πρώτα απ’ όλους, την Κυρία Ρούλα και τον σύζυγό της Γιάννη για την απίστευτη επικοινωνία που είχαμε όλον αυτόν τον καιρό. Την Κυρία Σούλα από την Σαλαμίνα, που μας έφερε σε επαφή με τους αξιόλογους αυτούς ανθρώπους! Τον συνεργάτη μας, Κύριο Παναγόπουλο Φαίδρο για την άψογη συνεργασία μας και που πραγματικά μας βοήθησε τόσο πολύ στην απόκτηση του συγκεκριμένου αμαξιδίου που το κόστος του είναι υψηλό. (Τονίζουμε εδώ πως η μισή συμμετοχή είναι του ασφαλιστικού φορέα).

Τον Κύριο Κωνσταντίνο Νάνο, μέλος του Συλλόγου, ο οποίος παρευρέθηκε στην παράδοση του αμαξιδίου.

Και τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Σπύρο, ο οποίος καθ’ όλην την διάρκεια της ετοιμασίας του αμαξιδίου, μας έκανε να γελάμε με τα αστεία του, μας έκανε έξυπνες ερωτήσεις που κατέληγαν πάλι σε γέλια και αυτό λέει κάτι: πώς τα παιδιά και γενικότερα οι άνθρωποι οι οποίοι αντιμετωπίζουν είτε από την γέννησή τους, είτε από τροχαίο ατύχημα, είτε από αρρώστια, σοβαρά κινητικά προβλήματα, ακόμα και οι άνθρωποι που μπορεί να έχουν «νοητική στέρηση» ας το πούμε έτσι, δεν σημαίνει πως είναι διαφορετικοί και πρέπει να ζουν στο περιθώριο.

Την διαφορά την κάνει το πώς βλέπουμε εμείς αυτήν την διαφορετική κατάσταση, πώς την αντιμετωπίζουμε και την χειριζόμαστε και εν κατακλείδι, τι σημαίνει το να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΓΟΝΙΟΣ – ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΣ!

Ένα ΕΥΓΕ στην οικογένεια Παντελιού, για όλη την αγάπη και την φροντίδα που δίνουν στον Σπύρο και κατά συνέπεια σε όλους όσους έχουν την τύχη να γνωρίσουν αυτούς υπέροχους ανθρώπους!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σε αυτήν την υπέροχη οικογένεια, για το μάθημα ΑΓΑΠΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ και ΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ που εισπράξαμε σήμερα!

20140714_133648

20140714_133349

Share: