Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε, πως μετά από την παράδοση των 3.830kg πλαστικών πωμάτων στην ανακύκλωση από την Colgate-Palmolive, κατατέθηκε στον Σύλλογο μας το ποσόν των 689,40 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά κατατέθηκαν εχθές από τον Σύλλογό μας, προκειμένου να γίνει  παραγγελία  για το πρώτο ειδικευμένο αναπηρικό αμαξίδιο το οποίον θα δοθεί στην οικογένεια της Κυρίας Μαρίας Ευσταθίου, κάτοικος Ρόδου για τις ανάγκες της 4χρονης κόρης της, που έπειτα από σοβαρή πάθηση έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Το αμαξίδιο το οποίον χρειάζεται η μικρή έχει ιδιαίτερα μεγάλο κόστος, 3.040 ευρώ περίπου.

Ο σύμβουλός μας από τα AmeaShop, Κύριος Φαίδρος Παναγόπουλος, ο οποίος έχει δει το κοριτσάκι, μας βοήθησε πολύ ώστε να βρούμε την καλλίτερη λύση για την απόκτηση του αμαξιδίου.

Τονίζουμε πως ο ασφαλιστικός φορέας του παιδιού θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους, αφού υπάρχει αυτή η δυνατότητα, η μητέρα θα καταθέσει 350 ευρώ όταν παραδοθεί το αμαξίδιο και ο Σύλλογος, χάρη στην ευγενική χορηγία της Colgate –  Palmolive,  κατέθεσε 700,00 ευρώ ως προκαταβολή προκειμένου να προχωρήσει η παραγγελία, έτσι ώστε να αποκτήσει η οικογένεια το συντομότερο δυνατόν το αμαξίδιο για να καλυφθούν οι ανάγκες του παιδιού άμεσα.

Θέλουμε εδώ να  ζητήσουμε από τις εταιρείες ή από οποιονδήποτε μπορεί και έχει την καλοσύνη, να στηρίξει τον Σύλλογο είτε οικονομικά είτε με την συγκέντρωση πλαστικών πωμάτων, διότι η λίστα με τα ειδικευμένα αμαξίδια είναι μεγάλη και δυστυχώς κοστίζουν ακριβά.

Αυτήν την στιγμή πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε την Παρασκευή, ετών 17, κάτοικο Χαλκίδος, η οποία είναι θύμα τροχαίου και έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα. Δυστυχώς δεν υπάρχει ασφαλιστικός φορέας για να βοηθηθούμε και το αμαξίδιο το οποίον χρειάζεται είναι πολύ ακριβό και δεν μπορούν να μαζευτούν τα χρήματα μόνον από τα καπάκια.

Για πληροφορίες καλέστε στο 210 52 00 583.

Σας ευχαριστούμε θερμά!

καταθετήριο για αμαξίδιο

Share: