Εδώ και μία εβδομάδα περίπου, μας έχουν ενημερώσει μέλη του Συλλόγου μας, πως κυκλοφορεί και εισπράττει χρηματικά ποσά, για λογαριασμό του συλλόγου, μια κυρία, γύρω στα 50, ψηλή, καστανή, η οποία έχει μαζί της μια κοπέλα, γύρω στα 30, με κοντά μαλλιά, διανοητικά καθυστερημένη, λέει πως είναι κόρη της και ένας κύριος, που υπογράφει σε μπλοκ συνδρομών του Συλλόγου ως Λάζαρος Κ.
Σας ενημερώνουμε, πως τα άτομα αυτά, δεν είναι μέλη του Συλλόγου, κυκλοφορούν με πλαστά έγγραφα και τα ποσά τα οποία εισπράττουν, δεν ΕΙΝΑΙ για λογαριασμό του Συλλόγου.
Αν σας πλησιάσουν αυτά τα άτομα, παρακαλούμε πολύ, όπως καλέσετε αμέσως στα γραφεία του Συλλόγου στο 210 52 00 583 ή στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.
Αυτοί οι άνθρωποι, χρησιμοποιούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα έγγραφα του Συλλόγου και εισπράττουν χρηματικά ποσά τα οποία δεν τους ανήκουν, χρησιμοποιώντας το όνομα, τα έγγραφα και τους σκοπούς του Συλλόγου!!!
Στηριζόμαστε στην βοήθειά σας ώστε να λύσουμε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν!!!