Στις 14 Ιανουαρίου 2014, δώσαμε στην ανακύκλωση πάνω από 2 τόννους καπάκια, τα οποία μαζέψαμε με την δική σας βοήθεια!

Ευχαριστούμε θερμώς, όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια για να μαζευτεί αυτή η ποσότητα καπακιών!

Όπως βλέπετε, σας παραθέτουμε το ζυγολόγιο και το τιμολόγιο που κατατέθηκε στον λογαριασμό του συλλόγου για την αγορά και διάθεση αναπηρικού αμαξιδίου.

Σας ενημερώνουμε, πως πρόσφατα, έγιναν εκλογές για το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, καθώτι η θητεία του προηγουμένου είχε λήξει. Έχουν κατατεθεί όλα τα έγγραφα στην ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ, έτσι ώστε να ανοίξει ο λογαριασμός και να πραγματοποιήσουμε την διάθεση αμαξιδίων, με σειρά, σε ανήλικα παιδιά που τα έχουν άμεση ανάγκη. Λίαν συντόμως θα σας ενημερώσουμε σχετικώς. Για πληροφορίες καλέστε στο 210 52 00 583, καθημερινώς από 9:30 π.μ.   έως 16:30 μ.μ.

Επίσης, σας ενημερώνουμε πως την επόμενη εβδομάδα, θα παραδώσουμε στην ανακύκλωση ανάλογη ποσότητα. Θα ανεβάσουμε φωτογραφίες και θα σας ενημερώσουμε για το ζυγολόγιο και το τιμολόγιο που θα κατατεθεί στον σύλλογο.

Ευχαριστούμε ολόψυχα για την τόσο σημαντική βοήθεια στο έργο αυτό, πρώτα όλα τα παιδιά από τα Δημοτικά Σχολεία, τα Γυμνάσια, τους Δήμους και τα Αστυνομικά Τμήματα που συνεργαζόμαστε, το 4ο Τάγμα ΓΕΣ, και φυσικά όλους τους Ενεργούς Πολίτες της χώρας μας που συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια!

ÓÕËËÏÃÏÓ ÔÑÏ×ÁÉÙÍ ÁÔÕ×ÇÌÁÔÙÍ

scrap plastikou

Share: