ΘΥΜΑ ΕΤΩΝ 16

Δημοσιεύτηκε 28.04.2011

Στη φωτογραφία βλέπετε το αυτοκίνητο του αδερφού μου ο οποίος ήταν θύμα τραγικού δυστυχήματος που έγινε με τις πρώτες βροχές στις 16 Αυγούστου 2001.

Ο αδερφός μου έφυγε νωρίς εκείνο το πρωί απ’το σπίτι για να πάει να γραφτεί στο σχολείο. Θα πήγαινε στη 3η τάξη του λυκείου. Εκεί συνάντησε 2 φίλους του. Ακολούθησε τον έναν από αυτούς στο σπίτι του όπου άφησε το αυτοκίνητό του και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του αδερφού μου για να πάνε στο σπίτι του τρίτου φίλου. Έμειναν για μιάμιση ώρα στο σπίτι του φίλου. Στο γυρισμό ήταν πίσω από ένα F-350 το οποίο πέταγε νερά στο παρμπρίζ και δεν είχαν καλή ορατότητα. Έτσι για να τον αποφύγει ο αδερφός μου έκανε προσπέραση από δεξιά. Λόγω της βροχής όμως το αυτοκίνητο γλίστραγε και άρχισε να πατινάρει στο δρόμο. Το αυτοκίνητο διέσχισε και τις 4 λωρίδες και χτυπήθηκε από ένα άλλο το οποίο κατευθυνόταν νότια στον αυτοκινητόδρομο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο αδερφός μου πετάχτηκε έξω απ’το αυτοκίνητο, ενώ ο φίλος του παγιδεύτηκε με τη ζώνη του και τραυματίστηκε σοβαρά. Ο αδερφός μου και ο φίλος του μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκαν και στο οποίο ο αδερφός μου άφησε την τελευταία του πνοή στις 23 Αυγούστου 2001. Ο φίλος του αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης γιατί έμεινε παράλυτος.
Ο αδερφός μου γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1984 και πέθανε στις 23 Αυγούστου 2001. Ήταν μόλις 16 χρονών.

troxaia atiximata

Add your comment