Μην τρέχετε σε Δημόσιους Δρόμους

Δημοσιεύτηκε 28.04.2011

Το ατύχημα συνέβη στις 30 Σεπτεμβρίου 2008 στο Springfield της Μασαχουσέτης. Το μπλε αυτοκίνητο της φωτογραφίας είναι ένα Toyota Corolla το οποίο ήταν αγωνιστικό αυτοκίνητο που έτρεχε σε αγώνες ταχύτητας. Είχε τα πάντα : turbo booster, ενισχυμένη μηχανή, ειδικές ζώνες ασφαλείας κ.ά.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έφτιαχνε το αυτοκίνητό του και όταν τελείωσε αποφάσισε να το βγάλει στο δρόμο (δημόσιο δρόμο) για να το «δοκιμάσει». Η αστυνομία συμπέρανε ότι είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας και οι φωτογραφίες δείχνουν ότι το είχε υπερβεί πολύ!

Καθώς το Toyota έτρεχε, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο Chevy Impala. Μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο βρίσκονταν 2 γυναίκες και ένα μωράκι 11 μηνών.

Η μητέρα του μωρού την ώρα της πρόσκρουσης ήταν στο πίσω κάθισμα και άλλαζε πάνα στο μωρό. Το αυτοκίνητο αναποδογυρίστηκε και χτύπησε πάνω σ’ένα παρκαρισμένο φορτηγάκι.

Ο οδηγός του Corolla δεν φορούσε τη ζώνη ασφαλείας του και πετάχτηκε έξω απ’το παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Πέθανε ακαριαία.

Οι 2 γυναίκες τραυματίστηκαν ενώ το μωρό βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Διάβασα στην εφημερίδα ότι ο άντρας που οδηγούσε το μπλε αυτοκίνητο ήταν ο σύντροφος της μιας από τις 2 κοπέλες και τον περίμεναν να τελειώσει το φτιάξιμο του αυτοκινήτου.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…..για τη δική σας ασφάλεια αλλά και την ασφάλεια των ΑΛΛΩΝ. Να τρέχετε μόνο σε αγώνες ταχύτητας και όχι σε ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

troxaia atiximata

Add your comment