Ατύχημα στην Αγγλία

Δημοσιεύτηκε 28.04.2011

Ένα πολύ σοβαρό ατύχημα μας συνέβη στις 6 Νοεμβρίου 2004 και ώρα 14:10μμ. Το αυτοκίνητό μας δεν είχε κλείσει ούτε χρόνο!

Ο αρραβωνιαστικός μου οδηγούσε και εγώ ήμουν συνεπιβάτης. Το όριο ταχύτητας ήταν 60χλμ ενώ σε κάποια σημεία της διαδρομής το όριο ήταν ακόμα πιο μικρό εξαιτίας των πολλών ατυχημάτων που συνέβαιναν. Τη στιγμή του τρακαρίσματος πηγαίναμε με 50χλμ.

Καθώς παίρναμε μια στροφή σ’ένα λόφο, ένα αυτοκίνητο απ’το αντίθετο ρεύμα, μπήκε στο ρεύμα μας με ταχύτητα 93χλμ! Δεν μπορέσαμε να φρενάρουμε γιατί όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Είχαμε μετωπική σύγκρουση. Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου πέθανε ακαριαία.

Κατάλαβα αμέσως ότι είχα σπάσει το δεξί μου χέρι, και έτσι έσπρωξα την πόρτα με τα πόδια και βγήκα έξω (ο αρραβωνιαστικός μου μου έβγαλε τη ζώνη ασφαλείας). Έτρεξα γρήγορα στην πόρτα του οδηγού και με κάποιο τρόπο κατάφερα να την ανοίξω και με τα 2 μου χέρια! Ήθελα τόσο πολύ να βγάλω τον αρραβωνιαστικό μου έξω από το αυτοκίνητο γιατί έβλεπα να βγαίνει καπνός από παντού. Έσβησε τη μηχανή και απομακρυνθήκαμε και οι 2 απ’το αυτοκίνητο.

Ένας περαστικός οδηγός σταμάτησε και κάλεσε την αστυνομία και το ασθενοφόρο και στη συνέχεια σταμάτησαν και άλλοι και μας έδωσαν κουβέρτες για να ζεσταθούμε.

Βγήκα από το νοσοκομείο την ίδια νύχτα με σπασμένο χέρι, γδαρσίματα και μελανιές. Ο αρραβωνιαστικός μου παρέμεινε στο νοσοκομείο για 1 βδομάδα γιατί είχε σπασμένα πλευρά, σπασμένο σπόνδυλο και είχε χτυπήσει άσχημα στην οσφυϊκή χώρα.

Έπρεπε να φοράει ένα σπονδυλικό συσφιγκτήρα για μερικούς μήνες για να είναι στερεωμένη η μέση του και έκανε χειρουργείο για να αποκατασταθεί ο σπασμένος του σπόνδυλος.

Η αστυνομία και το ασθενοφόρο μας είπαν ότι ήταν θαύμα που γλιτώσαμε και ότι αυτό που μας έσωσε ήταν ότι ήταν γερό το αυτοκίνητο.

troxaia atiximata

Add your comment