Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω…

Δημοσιεύτηκε 28.04.2011

Ήμουν πάνω στο σκούτερ μου κρατώντας μια ασφαλή απόσταση από το αυτοκίνητο που ήταν μπροστά μου. Ένας άλλος οδηγός θέλησε να μπεί στη δική μου λωρίδα, εκμεταλλεύοντας το κενό που υπήρχε, αλλά χωρίς να με δεί.

Έκανα έναν ελιγμό για να αποφύγω τη σύγκρουση και κατέληξα να πέσω κάτω με μεγάλη δύναμη. Ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Για μια ολόκληρη βδομάδα έχανα και ανακτούσα τις αισθήσεις μου.

Ευτυχώς δεν υπέστη μόνιμη εγκεφαλική βλάβη αλλά έχω ζαλάδες εδώ και ένα μήνα. Έχω ένα σπασμένο ζυγωματικό, δύο σπασμένα δόντια, σκισμένη γλώσσα γιατί τη δάγκωσα και κάποιες γρατζουνιές στα γόνατα και αστραγάλους. Ήμουν πολύ τυχερός.
Αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δεν μπορώ να δουλέψω και προσπαθώ να βγάλω άκρη με όλη τη γραφειοκρατία, την ασφάλεια μου, τους λογαριασμούς του νοσοκομείου και άλλα πολλά.

Και ενώ οι γιατροί μου λένε ότι δεν έχω πάθει εγκεφαλική βλάβη, όλες μου οι λειτουργίες είναι πολύ αργές και ζαλίζομαι πολύ εύκολα. Επίσης τα μάγουλα και τα δόντια μου έχουν αρχίσει και πονάνε πολύ γιατί φαίνεται ότι τα νεύρα σιγά σιγά νεκρώνουν.
Δεν μπορώ να φάω στέρεα τροφή λόγω της τρύπας που έχω στη γλώσσα, ζω μόνο με χυλούς.
Φοβάμαι ότι δεν θα ξαναγίνω 100% καλά, απλά αφήνω το χρόνο να κυλήσει…

troxaia atiximata

Add your comment