Ευχαριστούμε, τον Κύριο Θάνο Θεοδοσίου, για την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε όσον αφορά την ανακύκλωση των πλαστικών πωμάτων.

Η βιομηχανία ΕΛΠΙΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ διατηρεί την έδρα της στο Σχηματάρι Βοιωτίας, θέση Ροβίστα και δραστηριοποιείται πάνω στην ανακύκλωση πλαστικού. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1974 από τον κ. Δημήτρη Θεοδοσίου στον Αμπελώνα Λάρισα και μεταφέρθηκε στις σημερινές τις εγκαταστάσεις, στην Βοιωτία, πριν από 7 χρόνια.

Πρόκειται για μια μονάδα, εξοπλισμένη με όλα τα σύγχρονα μέσα και τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας. Οι 1000τμ. εγκαταστάσεις μας στεγάζονται σε ένα οικόπεδο 10 στρεμμάτων και περιλαμβάνουν τα γραφεία διοίκησης, τους χώρους φόρτωσης και εκφόρτωσης, το τμήμα προεπεξεργασίας, το τμήμα επεξεργασίας και το τμήμα διαλογής.

Δυο χιλιάδες τόνοι από ανακυκλωμένο υλικό παράγονται περίπου κάθε χρονιά που περνάει. Όλο αυτό το υλικό προέρχεται από την επεξεργασία παλαιών πλαστικών scrap. Συνεργαζόμαστε με όλα τα μεγάλα εργοστάσια πλαστικών στη χώρα. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την ανακύκλωση πλαστικών. Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για να δώσουμε έγκαιρες και έγκυρες απαντήσεις.

ΕΛΠΙΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, Ανακύκλωση Πλαστικών, Σχηματάρι Βοιωτίας, Θέση Ροβίστα, Τ.Κ. 32009, Τηλ.: 22620 59210, Fax: 22620 59623, Email. info@elpistheodosiou.gr 

iStock_000009579244Small

Share: