Τραγικό θάνατο βρήκαν το πρωί της Παρασκευής ένα πεντάχρονο κοριτσάκι και η γιαγιά του στην οδό Λιοσίων, κοντά στην πλατεία Αττικής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέχρι στιγμής απο την τροχαία, η γυναίκα πήγαινε την εγγονούλα της στο παιδικό σταθμό και βάδιζαν στο πεζοδρόμιο, όπου όμως ήταν παρκαρισμένο ένα ΙΧ αυτοκίνητο, γι’ αυτό υποχρεώθηκαν να κατέβουν στον δρόμο.

Την ώρα εκείνη ένα μικρό φορτηγό κατασκευαστικής εταιρίας που μετέφερε πίσσα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έκανε έναν ελιγμό και παρέσυρε γιαγιά και εγγονή, τις οποίες πίεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ακαριαίο θάνατο βρήκε η γυναίκα ενώ μετά τη διακομιδή του στο νοσκοκομείο Παίδων υπέκυψε στα τραυματά του το εγγόνι της, ηλικίας πέντε ετών.

Το φορτηγάκι συνέχισε την τρελή πορεία του, προσέκρουσε σε ένα άλλο σταθμευμένο όχημα που μετά τη σύγκρουση έπεσε πάνω σε κολώνα φωτισμού, την οποία έριξε, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε άλλα αυτοκίνητα.Την πορεία του φορτηγού ανέκοψε ένα προπορευόμενο και γεμάτο κόσμο λεωφορείο του ΟΑΣΑ πάνω στο οποίο προσέκρουσε.

Ο 28χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Οπως έγινε γνωστό από την Τροχαία εκτός από τον οδηγό του φορτηγού αναζητούνται, προκειμένου να σχηματιστεί και σε βάρος τους δικογραφία, δύο ακόμα οδηγοί και συγκεκριμένα, ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο, αναγκάζοντας έτσι την 56χρονη και το κοριτσάκι να κατέβουν στο δρόμο όπου τις παρέσυρε το φορτηγό, καθώς και τον οδηγό του ΙΧ φορτηγού που επίσης ήταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο και παρασύρθηκε μετά το δυστύχημα με αποτέλεσμα να πέσει σε κολώνα φωτισμού και να τη ρίξει στο έδαφος.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aCbVe0aqL0o[/youtube]

Share: