Στις 9 Νοεμβρίου 1999 και ώρα 03:45 π.μ., η μητέρα μου ξεκίνησε να πάει στη δουλειά της. Έμενε στο Milton της Florida όπου υπάρχουν πολλοί στενοί δρόμοι. Από το σπίτι της χρειάζονται 10 λεπτά για να βγεις σε κεντρικό δρόμο.

Μόλις βγήκε στο κεντρικό δρόμο τη χτύπησε μετωπικά ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια μεθυσμένη οδηγός που είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας.

Από τη δύναμη της σύγκρουσης το αυτοκίνητο της μητέρας μου εκσφενδονίστηκε στην άλλη άκρη του δρόμου. Δυστυχώς σε αυτό το ατύχημα σκοτώθηκε η μητέρα μου καθώς και η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Η μεθυσμένη οδηγός που το προκάλεσε ήταν μια κοπέλα 26 ετών η οποία επέστρεφε σπίτι της μετά από ένα οικογενειακό πάρτι. Απ’ότι μάθαμε αργότερα είχε τσακωθεί με τον πατέρα της και την είχε πετάξει έξω απ’το σπίτι.

Η νεκροψία έδειξε ότι η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα της ήταν πάνω από το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο. Και τα 2 αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοκληρωτικά και μου είπαν ότι τα πεντάλ στο αυτοκίνητο της μητέρας μου είχαν φτάσει στη θέση του οδηγού.

Εξαιτίας της ασυνειδησίας κάποιου η μητέρα μου πέθανε. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο πονάει ο χαμός της μητέρας. Ο πόνος δεν σταματάει ποτέ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ……ΟΤΑΝ ΠΙΝΕΤΕ ΜΗΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ!

troxaia atiximata

Share: