Ο έφηβος ανιψιός μου αναποδογύρισε με το αυτοκίνητό του στις 27 Ιουλίου 2007 στις 2.30π.μ. Είχε πιει και οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα.

Ήταν μόνος στο αυτοκίνητο και ευτυχώς δεν υπήρχε κανένα άλλο αυτοκίνητο στο δρόμο. Οι αερόσακοι άνοιξαν αλλά ο ανιψιός μου δεν φόραγε ζώνη και έτσι πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο τούμπαρε 3 φορές και κατέληξε σε ένα χαντάκι. Έμεινε ακινητοποιημένος στο χαντάκι για 2 ώρες πριν τον βρουν τα σωστικά συνεργεία. Όταν τον βρήκαν η θερμοκρασία του σώματός του είχε πέσει επικίνδυνα.

Τον μετέφεραν με ελικόπτερο στο Hennepin County Medical Center, το οποίο είναι ένα εκπληκτικό νοσοκομείο.

Είχε σπάσει το χέρι του σε 2 μέρη και σε κάποιο σημείο το κόκαλο είχε πεταχτεί έξω. Είχε δαγκώσει τη γλώσσα του και παραλίγο να την κόψει στα 2, έσκισε τη κύστη του και το πρόσωπό του ήταν σχεδόν αγνώριστο απ’τα τραύματα. Επίσης είχε ένα πολύ σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα.

Ήταν αναίσθητος για 5 μέρες και αφού συνήλθε χρειάστηκαν 2 εβδομάδες για να καταλάβει τι του είχε συμβεί. Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι πολύ τυχερός που επέζησε χωρίς σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Είναι ακόμα στο κέντρο αποκατάστασης του νοσοκομείου προσπαθώντας να συνέλθει απ’το εγκεφαλικό τραύμα. Στα αλήθεια, το ότι έζησε είναι ένα θαύμα που χρωστάμε στον φύλακα άγγελο του.

Δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί ώστε να επιζήσουν ή να γλιτώσουν από ένα τέτοιο φοβερό τρακάρισμα χωρίς να έχουν υποστεί κάποια μόνιμη βλάβη.

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΖΩΝΗ! ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ! Δεν κάνετε κακό μόνο στον εαυτό σας αλλά και σε αυτούς που νοιάζονται για σας. Είναι ο χειρότερος εφιάλτης ενός γονιού.

troxaia atiximata

Share: