Οδηγούσα στη διπλή γέφυρα RD, όταν ξαφνικά στα μέσα μιας επικίνδυνης στροφής συνάντησα το πεπρωμένο μου. Μια νταλίκα 2000 Dodge Ram με ρυμουλκό. Εγώ ήμουν με ένα Ford Probe του 1989.

Η νταλίκα χτύπησε το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου μου και ο μπροστινός τροχός με χτύπησε στο πρόσωπο. Το ψυγείο της Dodge έσπασε και το υγρό του χύθηκε στο αριστερό μου χέρι. Ο τροχός σύνθλιψε το πρόσωπό μου σε πολλά μέρη και έχασα την όρασή μου απ’το αριστερό μου μάτι.

Από τη σύγκρουση έσπασα 2 μηριαία οστά και συνθλίφτηκε ο δεξιός μου αστράγαλος. Εκτός από τη σύνθλιψη του κρανίου μου, έπαθα και μερική εγκεφαλική βλάβη, αλλά ευτυχώς ελαφριάς μορφής. Οι γιατροί έβγαλαν καρφιά 3 ιντσών από τον εγκέφαλό μου και χρειάστηκε να κάνω παρακέντηση στη σπονδυλική μου στήλη. Πέρασα 3 μήνες στο νοσοκομείο, μη μπορώντας να περπατήσω λόγω του σπασμένου αστραγάλου. Είχα λάμες στα πόδια μου για να ανασκευαστούν τα κόκαλα μου και υποβλήθηκα σε 3 πλαστικές επεμβάσεις για το πρόσωπό μου, στις 2 από τις οποίες χρησιμοποιήθηκε πλέγμα τιτανίου που δεν δέχθηκε καλά ο οργανισμός μου. Έτσι οι γιατροί χρησιμοποίησαν ότι δέρμα είχε «απομείνει» στο κρανίο μου, το χώρισαν στη μέση και το επανακόλλησαν, δημιουργώντας έτσι το πρόσωπό μου.

Οι γιατροί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου ήταν απαισιόδοξοι. Πίστευαν πως δεν πρόκειται να ζήσω. Είχα χάσει σχεδόν όλο μου το αίμα όταν με πήγαν στο νοσοκομείο. Αλλά εγώ αποφάσισα να ζήσω. Μετά είπαν ότι θα έχω πολύ σοβαρή εγκεφαλική βλάβη και ότι θα ήταν θαύμα αν θα μπορούσα να περπατήσω ή να μιλήσω. Αλλά να που αυτή τη στιγμή σας εξιστορώ την εμπειρία μου. Μου έκαναν IQ test για να το συγκρίνουν με αυτό που είχα κάνει πριν από το ατύχημα. Τα αποτελέσματά μου είναι ακόμα λίγο παραπάνω απ’το κανονικό (129 βαθμοί), αλλά είναι χαμηλότερα απ’το προηγούμενο τεστ (148 βαθμοί).

Τώρα είμαι σε σχετικά καλή κατάσταση και πηγαίνω κολλέγιο.

James
Πηγή : www.Car–Accidents.com

troxaia atiximata

Share: