Το όνομά μου είναι Lee και είμαι 29 ετών. Στις 28 Μαρτίου 2007 ο φίλος μου Brad είχε ένα πολύ άσχημο τρακάρισμα. Οδηγούσε στη λεωφόρο με 100χλμ με σκοπό να κατευθυνθεί κατά μήκος της παραλιακής. Δεν γνωρίζω ακόμα αν είχε πιει ή όχι, αυτό ακόμα το ερευνούμε. Όπως μου είπαν αργότερα, δεν έστριβε ούτε αριστερά ούτε δεξιά για να βγει απ’τη λεωφόρο και να μπει στην παραλιακή.

Ο Brad έπεσε πάνω σ’ένα τσιμεντένιιο τοίχο και χτύπησε πολύ σοβαρά το κεφάλι του. Η μοναδική άλλη ζημιά που είχε ήταν ένα κάταγμα στο πόδι. Παρέμεινε στο αυτοκίνητο για 30 λεπτά μέχρι να φτάσει το ελικόπτερο. Όταν έφτασε είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Newcastle όπου τον εγχείρισαν κατευθείαν για να σταματήσουν το πρήξιμο στο κεφάλι του. Εμένα μου τηλεφώνησαν 13 ώρες αργότερα και μου είπαν για το τρακάρισμα. Δεν το πίστευα, είχα σοκαριστεί.

Πέρασα 30 συνεχόμενες ώρες δίπλα στο κρεβάτι του και προσευχόμουν να γίνει καλά. Ο Brad πέθανε στις 30 Μαρτίου 2007 αφού είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Τον αγάπησα και μου λείπει πολύ. Είναι ένας πόνος που δεν μπορώ να τον περιγράψω. Ελπίζω να μην τον ζήσει κανένας άλλος.

troxaia atiximata

Share: