Καλημέρα σε όλους τους φίλούς του συλλόγου.

Γνωρίζουμε καλά πως οι καιροί είναι δύσκολοι και πως το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα και κατ’ επέκτασιν ο κάθε ένας από μας είναι ένα γεγονός που όλους μας έχει βάλει σε σκέψη και δισπιστία. Και είναι λογικό, αφού κανείς δεν πληρώνει για το κακό που έχει προξενίσει, κανείς δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του. Είναι άδικο να εργάζεσαι μια ζωή, να πληρώνεις αδρά για να πάρεις μια σύνταξη της πείνας για να περάσεις τα γεράματά σου με την όποια αξιοπρέπεια σου επιτρέπεται, και τελικά να μην έχεις το δικαίωμα να ζήσεις με ηρεμία και ασφάλεια.

Να έχεις σπουδάσει, να έχεις λιώσει κυριολεκτικά παντελόνια στα θρανία και να μην έχεις το δικαίωμα να εργαστείς με αξιοκρατία και αξιοπρέπεια στον τομέα που έδωσες τα καλλίτερά σου χρόνια και φυσικά τα ωραία σου χρήματα σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα, σε βιβλία και βοηθήματα.

Να ζείς στο κέντρο των Αθηνών και να φοβάσαι να βγάλεις το παιδί σου για έναν περίπατο, γιατί δεν ξέρεις αν θα γυρίσεις στο σπίτι σου ζωντανός και με την τσάντα σου στο χέρι. Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία ασφάλεια έξω από τα σπίτια μας και σε λίγο δεν θα υπάρχει ούτε μέσα στο σπίτι μας. Φίλη μου έλεγε προχθές, η οποία μένει στα Κάτω Πατήσια πως τα βράδυα πλέον αφου κλειδώσουν και ασφαλίσουν την πόρτα τους βάζουν και τον καναπέ από πίσω της για να ακούσουν τον θόρυβο αν κάποιος προσπαθήση να παραβιάσει την πόρτα του σπιτιού τους!!! Που κατάντησαν την χώρα! Την χώρα που έδωσε τα Φώτα της στον κόσμο, που έδωσε την Δημοκρατία, την Επιστήμη, Τήν Ιατρική, τον Λόγο και πόσα ακόμα πολύτιμα για τον άνθρωπο αγαθά!

Και επειδή, δυστυχώς, όλη αυτή η εγκληματικότητα έχει μπει και μέσα στους συλλόγους και οι τηλεοράσεις και οι δημοσιογράφοι λένε πολλά και φοβίζουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο θέλω να σας ενημερώσω για τα εξής:

Όταν έρχεται κάποιος και σας χτυπάει την πόρτα ή μπαίνει στο κατάστημά σας, πάντα να του ζητάτε την ταυτότητα του συλλόγου και το καταστατικό το οποίο πρέπει να είναι θεωρημένο. Στην ταυτότητα πρέπει να έχει την φωτογραφία του μέλους και τον αριθμό της αστυνομικής του ταυτότητος.

Αν δείτε κάτι το οποίο δεν σας “αρέσει”, επί τόπου καλέστε στον σύλλογο και ενημερωθήτε για ότι θέλετε. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε και τον σύλλογο έτσι ώστε να γνωρίζει τις ενέργειες του μέλους. Μπορεί κάποιος να έχει φωτοτυπήσει τα χαρτιά του συλλόγου και να ενεργεί παράνομα οπότε η δική σας βοήθεια στο συγκεκριμένο θέμα θα ήταν πολύτιμη. Για οποιαδήποτε πλήροφορία παρακαλώ καλέστε στο 210 52 00 583.

Αν και τα προβλήματα είναι πολλά και δεν διορθώνονται από την μια μέρα στην αλλή, θέλω να πιστεύω πως στο τέλος κάτι θα γίνει και όλα θα πάνε καλά. Σίγουρα δεν υπάρχουν οι από μηχανής Θεοί για να λύσουν τα προβλήματα, αλλά αυτός ο τόπος, όσο κι αν θέλουν να τον διαβάλουν, είναι τόπος Ιερός και Ευλογιμένος!

Σας εύχομα Καλό Καλοκαίρι

Βιβή Βάγγαλη

Share: